Co se stane, když Berenika Kohoutová s kamarádkami vyrazí na párty bez chlapů?

 Celebrity 
11. září 2015 16:30 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Berenika Kohoutová a její kámošky to v klubu ve stylu 80. let pěkně rozjely! Café 80‘s
Že se už dnes mrkváče, céčka, walkmany, digitálky a vinylové desky nenosí? Omyl! Hudba i móda osmdesátých let stále žije a má své obdivovatele dokonce i mezi mladými českými VIP. Do Restaurantu & Music Clubu Café 80’s v centru Prahy vyrazily na dámskou jízdu Berenika Kohoutová, Marika Šoposká, Patricie Solaříková, Aneta Krejčíková a Monika Timková. A co víc, holky to tam pěkně roztočily!

V dvoupatrovém klubu se cítily, jako by se přenesly přímo do osmdesátých let. „Osmdesátky mám moc ráda. Když s kámoškama vyrazím na tancovačku, tak je to většinou na tuhle hudbu. Mám to asi i spojené s dětstvím, kdy jsme s rodiči jezdili na dovolenou a poslouchali většinu těchto skladeb,“ sentimentálně zavzpomínala Patricie Solaříková a dál se nechávala unést atmosférou osmdesátých let a jejich typickými hity. Taneční parket je navíc vybaven svítící podlahou, židle u baru jsou ve tvaru Rubikových kostek a všude to hýří barvami.

Na stole jsou pod průhledným sklem rozsypána céčka a drinky se podávají zásadně v zavařovačkách. Skupinku našich pěti krásek si vyhlídli místní playboyové, kteří jim neustále posílali drinky. Jelikož ale mají holky doma partnery, byly neoblomné. A to mezi kluky byl i finalista Muže roku Ondřej Petrák!

Berenika Kohoutová žertovala, že když jde na párty, vyndá doma z peněženky všechny peníze. I Aneta Krejčíková se občas pozvat nechá: „Je mi 24 let. Na drinky se občas nechám pozvat, někdy naopak někoho pozvu já. Myslím, že je to úplně normální,“ prozradila Aneta, a dodala, že tančí pořád, protože její život je jedna velká taneční párty.

Holky občas tančily, občas si povídaly u baru. Styl klubu je sice z let osmdesátých, nabídka alkoholických i nealkoholických nápojů jde však s dobou. „ Jeden čas jsme 80’s párty navštěvovaly s Berenikou docela často. Také jsme s manželem měli rituál, že když jsme přišli domů z mejdanu, tak jsme si doma ještě otevřeli lahev vína a tančili do ranních hodin v obýváku. Po porodu spíš tančím především kolem našeho syna,“ vzpomínala a současně se smála Marika Šoposká, která přiznala, že flámování do ranních hodin byla dříve její oblíbená disciplína, ale dnes už si to nedovede tolik představit.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve