Šinkorová opíchala tyhle čtyři fešáky!

 Celebrity 
07. září 2015 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Daniela Šinkorová ten den opíchala nejkrásnější Muže roku ČR! muzroku.cz
Dát Daniele Šinkorové do ruky injekční stříkačku, to může být hodně nebezpečné. Chce s ní pak opíchat všechny krásné muže v dosahu nejméně patnácti metrů čtverečních. Alespoň tak to vypadalo na jedné z pražských klinik, kde se moderátorka sešla s finalisty Muže roku 2015.

Muž roku 2015 Jakub Kraus, a další tři vítězové Tomáš Martinka, Jan Vurm a David Šváb se sešli s Danielou Šinkorovou na klinice estetické a plastické chirurgie, kde diskutovali nejen o plastických operacích a zkrášlovacích procedurách. Moderátorka a herečka si pak vzala lékařský plášť, hned dvě injekční stříkačky a chtěla se vrhnout na svalnaté fešáky. Ti, ač chlapi, se, jako každý, injekce bojí, a nedovolili jí to.

A co říkali všichni v ordinaci na plastické operace? Tak třeba vítěz Muže roku Jakub Kraus rozhodně proti plastickým operacím nemá.

"Dokonce moje přítelkyně podstoupila jednu takovou operaci" prozradil. Druhý Muž roku Tomáš Martinka si nechal píchnout botox do podpaží proti pocení. Utěšovala ho právě Šinkorová, která zavzpomínala na doktorku Gitu a chtěla opíchat injekcí třetího Muže roku Jana Vurma. "Dnes jsem opíchala všechny čtyři nejkrásnější Muže roku České republiky. To jsem šikovná, co," vtipkovala Daniela Šinkorová.

A kdo se bál píchnutí botoxu? Byl to právě vítěz Men Universe David Šváb. "Já přijdu jindy, já dneska nemůžu," dušoval se David, tak si přebral cenu od Yes Visage.

Vítězové Muže roku na podzim poletí na mezinárodní soutěže Mister International, Men Universe, Mister Global či Men of the year. "Nyní je čeká přísná příprava na tyto soutěže, musí se zdokonalovat v angličtině, musí si připravit národní kroj či udržovat své fyzično" dodal ředitel Muže roku David Novotný.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47