Tahle herečka utekla z konzervatoře. Jinak by asi skončila v blázinci?

 Celebrity 
07. září 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Gabriela Vránová na to už neměla nervy!  archiv
Herečka Gabriela Vránová si v seriálu My, všichni školou povinní zahrála psychicky labilní učitelku Hajskou. Sama ale také je kantorka, která předává své herecké zkušenosti dál. Proto nějakou dobu učila na Mezinárodní konzervatoři Praha. Z té ale zdrhla, aby nepřišla o poslední nervy,

"Ne, na tohle já nemám nervy. Tohle prostě nejde. A nejhorší je, když jsem měla někomu dát jedničku, dvojku přesto, že byl třeba i hloupý, ale nechtěla jsem mu zkazit prospěch," nechala se Vránová slyšet, která odešla ze soukromé konzervatoře ještě před tím, než tam pořádné rodeo začala dělat Regina Rázlová. Ta byla před pár dny oficiálně odejita spolu s kolegou Knopem a zpěvákem Pavlem Vítkem.

Vedení školy se nelíbil styl, jakým herecké oddělení Rázlová vedla. Vránová zase odešla sama, protože prostě neměla nervy na to, že prvotní jsou peníze, zda na to student má, a až potom, zda má talent a chce se něco naučit.

"Gábina by se asi musela uchlastat, kdyby tam zůstala. Protože ona je velmi citlivá duše, velmi zkušená herečka, a mohla by tam zůstat jedině tehdy, kdyby si dala pár skleniček, jak říkala vždycky z legrace," dodal jeden z kolegů z konzervatoře.

I když o pořádnou filmovou roli Anička Čiháková ze slavných Chalupářů, tedy Gabriela Vránová dlouho nezavadila, hraje divadlo, účinkuje v rozhlase, jezdí na besedy. A to ji k důchodu a úsporám stačí. Učit na škole, na to prý už nervy nemá a nerada by skončila, jako její filmová učitelka Hajská.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod