"Nemocný“ Gott rozparádil 5000 fanoušků i tátu Lucky Vondráčkové!

 Celebrity 
07. září 2015 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Spokojený a dobře vypadající Karel Gott spolu s kamarádem, hudebníkem Jiřím Vondráčkem na Trampském širáku facebook
Takhle, že vypadá se srdcem vážně nemocný Karel Gott? V sobotu zpíval na trampském festivalu Trampský širák a skandovalo a tleskalo mu na pět tisíc fanoušků. Svým vystoupením nadchl i kamaráda, kolegu z branže, tátu Lucky Vondráčkové – Jiřího Vondráčka.

Jiří Vondráček, hudebník, skladatel, bratr slavné sestry, zpěvačky Heleny Vondráčkové, napsal pro Gotta duet Čas vánoční. S Gottem se nyní potkal na trampském festivalu a byl nadšený.

„Ještě že jsem na ten Širák přijel. Pak už přišlo boření žánrových hranic mezi folk & country a popmusic. A Karel je fakt zbořil, podobně jako Marta nebo Vašek na Portě… Důkazem byl standing ovation pětitisícového publika,“ napsal na sociální síť Vondráček, který u nás patří k velkým profesionálům a pořádá právě i festival Porta.

Nejen on, ale i tisíce dalších byli nadšení Gottovým vystoupením.

„Pan Gott byl úžasnej. Je to opravdu Bůh mezi zpěváky. Je to navíc velmi vtipnej, pokornej a profesionální člověka a rozparádil to tam, že to nikdo nečekal. Byl to zážitek,“ svěřila se VIPstory.cz jedna z návštěvnic akce.

A nic nenasvědčovalo tomu, že by Zlatého slavíka trápilo zdraví, arytmie a nemocné srdce, o němž se spekuluje, že by mělo být spíš v klidu, než rozpumpované na pódiu. Jak se ale zdá, Karel Gott dobře ví, co dělá a nejlepší lék pro něj je pódium a tisíce spokojených diváků.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve