O dvacet let mladší neteř herečky vypadá spíš jako její babička! Tahle seriálová mrcha snad vůbec nestárne

 Celebrity 
06. září 2015 11:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tyhle dvě herečky dělí devatenáct let Facebook, wikipedie
Kultovní a nekonečný seriál Dallas se začal ve Spojených státech vysílat v roce 1978. Svůj největší úspěch zaznamenal seriál v osmdesátých letech. Největší sledovanost pak měla 58. epizoda. V díle, který se vysílal v březnu 1980, byla postřelena hlavní postava J. R. a na to, kdo ho postřelil, se po celé Americe uzavíraly dokonce sázky. Od té doby se stal seriál hitem. Někteří z jeho hrdinů však již mezi námi nejsou.

Jim Davis, představitel Jocka Ewinga zemřel v roce 1981 a jeho seriálová žena Miss Ellie, kterou si zahrála Barbara Bel Geddes, v roce 2005. Herec Larry Hagman, který tak okouzlil v roli padoucha J.R. podlehl zákeřné nemoci v roce 2012.

Americká herečka Linda Gray, kterou si u nás ze seriálu pamatujeme jako Sue Ellen, vypadá neuvěřitelně dobře. A to, že 12.9. oslaví již sedmdesáté páté narozeniny, by asi hádal málokdo. Senzačně vypadá i Victoria Principal, která si v seriálu zahrála Pamelu Barnes Ewingovou. V jejím případě však za mladistvým vzhledem stojí ruka bývalého manžela, uznávaného plastického chirurga.

Nejvíce zub času zahlodal na nejmladší představitelce klanů naftařů, Lucy Ewingové, kterou hrála Charlene Tilton. Ta se se stářím snaží vypořádat pomocí botoxu. A jak to vypadá, tak poměrně dosti neúspěšně.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve