Svalnatý český zpěvák dostal od rozzuřené ženy pár facek!

 Celebrity 
17. srpna 2015 17:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ben Cristovao poznal i odvrácenou tvář českého šoubyznysu archiv
Pár facek dostal od rozzuřené ženy zpěvák a kouč Ben Cristovao. Sám se tak přesvědčil o tom, že nejenom obdiv fanynek, ale i pohrdání může někdy přijít. Zkusil si to na vlastní kůži.

Stalo se tak po jeho nedávném vystoupení. „Jednou mi paní dala po koncertu facku, že prý co to píšu její dceři na Facebooku. Tak jsem poprosil, aby mi ukázala tu zprávu a profil, že kterého přišla. Já jsem jí pak ukázal skutečný profil. Když paní zjistila, že je to falešný profil, tak se mi omluvila a pozvala mě na drink," vzpomínal na nepříjemný moment zpěvák, který se právě věnuje prevenci mládeže týkající se kriminality na sociálních sítích.

„Protože ale nepiju, tak jsem tu paní místo drinku pozval na svůj koncert, který se koná v listopadu,“ dodal Ben.

Cristovao se před lety zapojil do preventivního programu Seznam se bezpečně, který má za cíl upozornit děti i učitele na nebezpečí skrytá za nejrůznějšími identitami na internetu a radí jim, jak řešit situace, do nichž se nevědomky mohou dostat.

Kromě toho dostal nabídku, aby společně s kanadskými producenty napsal titulní píseň i hudbu k filmu, který pojednává o největších případů zneužívání dětí. Přestože nešlo o nic jednoduchého, vznikl velmi emotivní klip k písni Spi.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod