Bílou si tenhle svalovec pěkně chytil a...

 Celebrity 
17. srpna 2015 03:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucii Bílou si jeden z chlapáků z ochranky chytil a pak... facebook/L. Fronk
Lucie Bílá je i ve skoro padesáti pořádná samice. Kde se objeví, je jí plno! A třeba na Open Air festivalu v Moravském Krumlově vystoupila hned dvakrát a doslova zachránila koncert. Když zradila technika, Zlatá slavice věděla co s tím. A to nebylo všechno.

Bílá ještě v civilu vletěla na pódium a začala vyprávět a bavit stovky a stovky diváků, kteří přišli na Arakain i Bílou. A když bylo vše opraveno, kapela začala hrát a Lucie se mohla jít převlékat do šatny.

U šatny na ní čekali pořádní svalovci z ochranky. Jeden si ji pak dokonce chytil a... požádal hvězdu s kolegou o fotku. A Lucie Bílá, která nikdy neodmítne ráda zapózovala a udělala tak statným hochům velkou radost.

"Když můžu, tak pomůžu," říkala celý večer Bílá, která, i když je léto, je v jednom kole. Na Slovensku natáčí předtáčky pro Česko Slovensko má talent, natáčí svou novou desku a ještě koncertuje. A k tomu všemu ještě skvěle vypadá. Už teď se chystá na příští duben, kdy své 50. narozeniny oslaví velkými koncerty v ČR i na Slovensku s názvem Fifty Fifty.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008