Chudák Miloš Kopecký: Musí se v hrobě obracet! Ostuda, co udělali s jeho mlýnem!

 Celebrity 
17. srpna 2015 04:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Miloš Kopecký svou chalupu - Červený mlýn, který je dnes pravda žlutý, miloval! Dnes by asi nechápal... archiv
Jeden z bardů českého filmu Miloš Kopecký se musí v hrobě obracet! Jeho milovaný Červený mlýn u Křemže v jižních Čechách skončil totiž v exekuci. Současná majitelka Lenka Jechová dluží zřejmě nemalé peníze a tak hrozí, že o luxusní nemovitost, o které se traduje, že tam pištěly hercovy milenky a troubili jeleni, přijde.

Jak VIPstory.cz exkluzivně zjistilo, na luxusní nemovitost v hodnotě pěti milionů korun je uvalena exekuce a vydán příkaz k její prodeji.

Na Červený mlýn jezdil Miloš Kopecký jak se svou čtvrtou manželkou, kterou si v Křemži na Obecním úřadě také vzal, tak i s řadou milenek. Jeho žena Jana prý ale mladičké milenky tolerovala.

"Brala jsem je jako kamarádky a naše dcera si aspoň měla s kým hrát," prohlásila před časem Jana Kopecká o vztahu svého muže k mladým múzám.

"Kopecký byl kanec. Byl hodně potentní. I ve straším věku s holkama řádil a měl tam klidně i dvě najednou. Jinak to byl ale fajn chlap," řekl VIPstory.cz jeden ze starousedlíků nedalekého Chlumečku.

Za co přesně současná majitelka dluží, není jasné. "Něco jsem slyšel, že snad jde o spor mezi jí a jejím manželem, který má být snad v base. Měl dluhy a ona o tom nevěděla. Ale jestli to tak je, nevím. Je to ale škoda, je to krásné místo. Kopecký by se hodně divil," dodal další z obyvatel okolí Křemže, kde to Kopecký velmi miloval a kde si léčil i svou maniodepresivitu.

Když v roce 1967 mlýn za 40 tisíc korun kupoval, paradoxně mu vůbec nevadilo, že se zde kdysi odehrála obrovská tragédie. Tehdejší Mlynář v náhlém hnutí mysli vzal sekeru, rozbil manželce hlavu a pak zavraždil jedno z dětí. Další tři tehdy masakru unikly. Sám pak spáchal sebevraždu.

"Já tu žádná strašidla nepotkávám. Leda snad sám sebe po ránu v zrcadle," smál se vždy Kopecký, když se ho na to místní a přátelé ptali.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008