Sámer Issa asi zešílel? Tohle se u něj snad ještě nestalo!

 Celebrity 
09. srpna 2015 04:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Sámer Issa oslavil třicetiny, ovšem úplně jinak a s parukou na hlavě! Profimedia
Co se to stalo se Sámerem Issou? V pátek oslavil 30. narozeniny. Velkolepá oslava se konala v jednom z pražských klubů. Nechyběla řada hostí, novináři, ale jedna věc chyběla velmi! Jak to?

Chyběl totiž skandál, nějaké vzrůšo, něco, co bylo pravidlem na Issových narozeninách. Bez čeho nedal ani ránu a letos, nic!

"Sama jsem se divila. Prý chce jít víc do sebe. Že by mu Musil domluvil," ptala se jedna z přítomných žen, která přišla jako pozvaný host.

Narážela asi na to, že Honza Musil je manažerem Sámera Issy. Nechyběla Agáta Prachařová, Bořek Slezáček, Martina Balogová nebo Dominika Mesarošová.

Oslavenec si zahrál na Michaela Jacksona. A ke všemu měl na hlavě paruku, o které chvíli tvrdil, že jsou to jeho vlasy, propocené a neučesané. "Přál bych Sámerovi, aby mi přestaly padat vlasy," korunoval to Slezáček, který tak narazil na Issův problém, o kterém se už pár let moc nemluví!

Konkrétně o tom, že Sámer Issa má problémy s prořídlou kšticí. Inu, co na plat, plešatí chlapi jsou přeci sexy. Podívejme se na jeho manažera Honzu Musila. I když ten rozptýlení hledá u mužů, nikoli u žen. A co Sámer? Vadí to nějak zásadně jeho příznivcům?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít