Bože! Ta má ale ránu! Tahle matrona že je bývalá ministryně a lidová zpěvačka?

 Celebrity 
03. srpna 2015 03:05 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tohle je bývalá ministryně obrany kdysi a dnes. Takhle dopadla jedna z nejmocnějších žen ČR VIPstory.cz
Ta tedy dopadla! Taková to byla dáma a teď? Je nejméně o třicet kilo těžší, bez kapky makeupu, s neupravenými vlasy, bez energie. Kdysi poměrně mocná ministryně obrany Vlasta Parkanová, dnes už důchodkyně. Tak vypadá 63letá Parkanová, která je navíc stále obžalována v kauze CASA.

Kdysi, i když nepojala od přírody příliš krásy, na sebe dbala. Chodila poměrně dobře oblékaná a upravená. Podle toho, jak jsme ji nachytali u jedné prodejny v jihočeském Táboře, na život trochu rezignovala. Na nákup jezdí se svou Audi A3, nakoupí nejnutnější, ale vesměs nezdravé potraviny, zaplatí a odjíždí na do nedalekého Sezimova Ústí, kde žije v domě, kousek od známé Benešovy vily.

"Žije s manželem, naproti nim má velkou vilu její dcera s rodinou. Ona se tu moc s nikým nebaví. Moc jí nevídáme, ale faktem je, že tedy vypadá dost hrozně," svěřila se sousedka z ulice. Místní ji poznávají, protože žije celý život na okraji Tábora, ale ostatní snad ani nemají tušení, kdo to je.

Parkanová se také proslavila, nebo spíš ztrapnila, když s hudebníkem Janem Vyčítalem nazpívali oslavnou ódu na americký radar: Dobrý den, prapore hvězd a pruhů, inspirovanou písní Dobrý den, majore Gagarine. Poté si z ní dělala legraci i celá řada jejích kolegů z politických kruhů.

Protikorupční policie podala návrh na obžalobu v kauze údajně předražených armádních letounů CASA na Parkanovou a další interesované lidi. Pokud se s vyšetřovateli ztotožní státní zástupce, zamíří kauza po letech k soudu. Nákupem letounů údajně vznikla státu škoda 818,8 milionu korun. Sama Parkanová tvrdí, že je nevina, protože se ničeho nedopustila
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve