Celebrity nahnala do fitka! Proč to udělala?

 Celebrity 
03. srpna 2015 11:55 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
U Hanky Kynychové ve fitness centru se objevila řada celebrit, které opět pomáhají v rámci charitativního projektu kynychova-nadace.cz
Letos už po deváté pořádá cvičitelka Hanka Kynychová velký projekt pro děti z dětských domovů Hejbejte se a zpívejte. Každoročně se jí daří přizvat desítky známých osobností, které bez nároku na honorář cvičí či se jinak věnují jejím svěřencům.

Také letos v rámci příprav a soustředění se Kynychové podařilo dostat do fitka i celebrity, které tam normálně nedostanete za žádnou cenu. Některé jsou naopak v tomto zařízení skoro doma.

Počínaje modelkou Petrou Faltýnovou, která dokonce věnovala 11 tisíc korun pro vítězný tým. Dalšími tvářemi, které se přišli podívat na nové choreografie, které děti s lektory v čele s Hankou Kynychovu nacvičily, byli třeba Kristýna Janáčková, Petr Vágner, Kateřina Mátlová, Veronika Kašáková, Jakub Kohák, Jiří Zbořil, Jan Kříž a Marie Blahynková.

Spolupráce na choreografii se letos ujal kdysi objev SuperStaru, skvělý tanečník, který učil tančit i řadu světových celebrit Filip Jankovič. „Je to pro mě čest a radost. Hrozně mě to baví. Jsem rád, když mohu být i užitečný a spolupráce s Hankou, jejím týmem a dětmi je bezva,“ svěřil se VIPstory.cz Jankovič.

Petr Vágner rovněž patří mezi osobnosti, kteří tuto akci pravidelně podporují. Tentokrát však tentokrát přivedl i svoje kamarády z Lanna Gym, kde trénuje thajský box. Společně se zakladatelem Lanna Gym Viktorem Petrlíkem a jeho svěřenci, několikanásobnými mistry světa, dětem přiblížil pravidla a kouzlo thajského boxu. „V Lanna Gymu trénují nejlepší faighteři, které v česku máme. Průměrný věk závodníků je kolem 21-25 lety“ vyprávěl Petr, kterého nejvíce zaujala choreografie kategorie Aerobik Kadet ve stylu filmu s Louis de Funés.

To Veronika Kašáková dorazila na akci Nadačního fondu Hanky Kynychové poprvé. Děti zdravila slovy: „Jsem jedna z vás,“ protože tato finalistka České Miss 2014 pochází z dětského domova. Měla v životě štěstí a šla si za svým. Teď se děti v dětských domovech snaží motivovat. Dokonce vydala knihu Zpověď - z děckáku až na přehlídková mola.

Jan Kříž, který hraje v Horečce sobotní noci hlavní roli udělil dětem několik rad: „Pokud někdo na jeviště patří, tak se tam dostane. Nezáleží na tom, jaké máte vzdělání. Spousta mých kolegů nemá žádnou konzervatoř či hereckou školu. Já jsem například vystudovaný hračkář,“ smál se držitel Thálie za roli v muzikálu Pomáda a jedním dechem dodal: „Moc si to tady užívám, jste všichni opravdu skvělý!“
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47