Známý zpěvák zase provokuje! Poznáte tohle vymakané tělo?

 Celebrity 
21. července 2015 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Vymakaná postabička, opálená pleť, takhle teď o sebe pečuje známý zpěvák facebook
Urostlé, opálené tělo, rýsující se svaly, které dokazují, že tenhle mladý muž na sobě maká. Sámer Issa, který opět chystá svou narozeninovou párty se rozhodl, že chce vypadat k světu.

Upustil od alkoholu, lehkých drog, a začal se věnovat svému zdraví a fyzičce. Už několik měsíců za dohledu odborníka pravidelně ve fitku cvičí a mučí své tělo. Výsledek je vidět. Vyrýsované břišáky i bicepsy prostě hovoří za vše. A upřímně řečeno, Sámer byl a je tak trochu metrosexuál a své tělo rád dává na odiv. A aby toho nebylo málo, udělal si ještě fotku v bazénu a z té se kdekomu rozteče i nanuk!

„Je to dřina, ale vyplatí se to. Prostě už to chtělo, abych na sobě makal,“ svěřil se mladý zpěvák, po kterém se podívají rády ženy, ale dost často i muži. Publikum má namixované a je pro mnoho fanoušků i jistou módní ikonou. Hlav

ně, aby to teď Sámerovi ještě vydrželo. Léto tráví koupačkami u vody, vycházkou se psem a občas výletem s kamarády nebo rodinou. Do toho chystá další písničky na desku a občas během léta někde zpívá.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod