Královská rodina se pořád nezbavila té zmije? Ani na křtu nechyběla!

 Celebrity 
10. července 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Vévodkyně Camila (v modrém), kterou prý všichni nesnáší, na křtu nemohla chybět Profimedia
Britská královská rodina ukázala oficiální snímky ze křtu malé princezny Charlotte. Jak se ukazuje, pořád se ale nezbavili zmije, tedy jak vévodkyni z Cornwallu Camile mnozí přezdívají. A to i v rámci rodiny. Právě proto, že prý z prince Charlese dělala hlupáka a princové William a Harry ji nemohou ani vystát.

Rodina zveřejnila zatím jen čtyři fotky, které pořídil uznávaný módní fotograf a blízký přítel zesnulé princezny Diany Mario Testino. Nejbližší rodinu vyfotil v paláci a Williama s Kate a malou princeznou pak také v zahradě.

Právě vévodkyně Camila, druhá Charlesova manželka nechybí na snímcích. A i když jde o oficialitu, mohla se jistě královna Alžběta II. postarat o to, aby tam ta, která ztrpčuje život už mnoho let řadě lidí, prostě nebyla.

Jenže ona tam byla. Prý musela, protože si to královský protokol přeje. Nicméně nikomu její přítomnost dobře nedělala. A Camila, která je pověstná i tím, že svého manžela dlouhodobě prý podvádí, si užívá hlavně pozornost médií, fotografů a víc asi neřeší.

Křest se uskutečnil ve stejném kostele, kde byla pokřtěna i matka prince Williama, zesnulá princezna Diana. Malá princeznička Charlotte byla vodou z Jordánu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve