Dagmar Havlová v šoku. Tohle nečekala!

 Celebrity 
05. července 2015 00:03 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Lenka Vacvalová a Dagmar Havlová. Co tyhle dvě dámy spojuje? ALAE, Profimedia
Všichni, kdo viděli na zahajovacím ceremoniálu bývalou první dámu Dagmar Havlovou, museli uznat, že jí to vážně sekne. Nebyla navlečená do upnuté, tmavé róby, ale i vzhledem k parnu, které venku stále panuje, měla lehké a krásně modré šaty. Autorkou je přitom slovenská modelka, herečka Lenka Vacvalová.

Havlová byla v šoku! Tohle snad ani nečekala. Každý ji obdivoval a každý ji říkal, jak moc ji to sluší, že má model, který jí rozsvítil. „Splnil se mi jeden úžasný sen, protože mezi nebem a zemí něco je a to jednoduše funguje. V létě 1996 jsem jako malé, výtvarně nadané dítě nakreslila šaty pro, tehdy první dámu Dagmar Havlovou. Modré, dole rozšířené a tehdy by mě ani nenapadlo, že téměř za 20 let pro ní nahledím šaty zase,“ prozradila Lenka Vacvalová, která se často pohybuje i v Česku a momentálně se objevila i v seriálu ze soudního prostředí Soudkyně Barbara.

Dagmar Havlová má svůj styl, někdy si nechá dobře poradit a jak vidno, tady si poradit nechala. Byla rozzářená, elegantní a měla šmrnc. Je to jen o tom, že ne vždy světoví návrháři nebo takzvaně zprofanovaní, kteří dělají modely už jen ze zvyku, musí být dobří. Ale i mladá, začínající návrhářka, navíc herečka umí udělat něco, co zaujme.

Havlová byla šaty od Vacvalové velmi nadšena. Podle jejího okolí by si Dagmar nikdy neoblékla nic, o čem by sama nebyla přesvědčená a v čem by se necítila dobře.

„Ani jen ve snu by mě nenapadlo, že společně s týmem ALAE šaty ušijeme a Dagmar si je obleče na zahájení Filmového festivalu v Karlových Varech,“ doplnila Vacvalová, která patří ke slovenským kráskám, jenž obdivoval nedávno třeba i Tomáše Verner a mnozí další muži.

Zda byly šaty darem Vacvalové pro Havlovou, nebo za ně bývalá první dáma, dnes opět herečka zaplatila pořádnou sumu, je tajemstvím. „Je to jen mezi námi, je to soukromá věc. Ale jsem nesmírně ráda, že se paní Havlové mé šaty líbí,“ dodala Lenka Vacvalová.

Pokud by si však běžná zákaznice pořídila podobný model, asi by zaplatila desetitisícovou částku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47