Smutná Naďa Konvalinková. Má velké trápení!

 Celebrity 
13. června 2015 00:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Naďa Konvalinková to nikdy neměla jednoduché... archiv TV Prima
Jindy optimistická a usměvavá herečka Naďa Konvalinková má velké trápení. A ne jedno. Zatímco dříve rozdávala úsměvy a energii ostatním, teď by ji potřebovala sama. Nejen proto, že manželství s Oldřichem Kaiserem nebylo vždy jednoduché a musela hodně věcí překousnout. Ale i proto, že prožívá další rozchod.

Naďu trápí jak těžký zdravotní stav její nejbližší kamarádky, herečky Květy Fialové, kterou postihla Alzheimerova choroba a pak zdraví jí samotné, tak i rozchod s novým přítelem. S tím si začala pár měsíců po ukončení vztahu s manželem Oldřichem Kaiserem. A jak se ukazuje, Naďa je opět sama. Když nyní ale vidí situaci kolem Květy Fialové, je jí z toho samotného opravdu smutno!

"Naďa je jako tělo bez duše. S Kvetou byly dvojka. Trávily spolu čas, hrály spolu, jezdily na dovolené, na chalupu, nakupovaly spolu. Teď zůstala jen Naďa a když vidí, jak Květa pomalu odchází, je z toho hrozně smutná," prozradila VIPstory.cz společná kamarádka hereček.

Konvalinková neměla ve Fialové jen starší kamarádku, ale takovou svou druhou mámu. Teď vlastně zůstala sama. "Naďa má dceru velkou, ta má svůj život, Olda žije s jinou ženou a Květa má svůj svět. Ještě, že ta Naďa má hodně práce. Ale to zdraví ji taky neslouží," dodala herecká kolegyně.

Konvalinkovou totiž opět trápí nadváha. Zatímco před pár lety se dala na hubnoucí režim a shodila skoro dvacet kilogramů, teď je zase nabrala. Prý asi proto, že se už tolik nehlídá a po stresu a různých peripetiích prostě sní, co ji pod ústa přijde. Nemá prostě motivaci se sebou něco dělat. Přitom ji trápí problémy s klouby a začíná se zadýchávat, což není dobré znamení, protože její srdce dostává pořádný zápřah.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008