EXKLUZIVNĚ: Vinaři 2 se točí! Víme, kdo se v nich objeví!

 Celebrity 
12. června 2015 18:31 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Takhle vypadalo zahájení natáčení, kterého se zúčastnil i ředitele Primy Marek Singer (s klapkou) Prima FTV
Seriál Vinaři bude mít své pokračování, jak VIPstory.cz před časem jako první informovalo. Nyní vzniká druhá série. Ta se nenatáčí už na Moravě, ale v okolí Prahy. Podařilo se nám zjistit, kdo v ní získá exkluzivní roli.

Dějová linka seriálu v nových dílech zavála moravskou vinařskou výpravu v čele s farářem Tomicou (Pavel Liška) do Čech. Diváci se však nemusí obávat, že by přišli o své oblíbené herce z první řady, v seriálu se i nadále budou objevovat hlavní hvězdy jako Václav Postránecký (vinař Bedřich Pavlíček), Hynek Čermák (vinař František Vlček), Tomáš Matonoha (svůdce žen Hřebec), Lucie Benešová a Pavel Nečas (manželé Taušovi) nebo Lukáš Langmajer (porybný a obecní alkoholik Machr). Jenomže nebude to jediný Langmajer, který ve Vinařích bude.

„Padla nabídka obsadit i staršího z bratrů Langmajerů. Bude to maličká, ale výrazná role na jeden dva dny. Bude to poprvé, co oba bráchové budou točit jeden projekt spolu,“ prozradila členka štábu z Primy, která seriál vytváří.

Co přesně bude Jiří Langmajer , který teď hraje například v muzikálu Mamma Mia! v seriálu hrát, je prý tajné. Nicméně proto, že byl zájem, aby se herec projektů zúčastnil, přizpůsobila produkce tomu i honorář, na který řekl ano.

Kromě toho se objeví opět Tereza Kostková, Jitka Smutná, Tomáš Materna i další. Všichni se na natáčení těšili od chvíle, kdy bylo jasné, že vznikne další série. „Opravdu moc jsem se na natáčení a na tu partu lidí tady těšil a hlavně si myslím, že scénář udělal další krok k tomu, aby nová série byla ještě lepší,“ myslí si seriálový Machr Lukáš Langmajer a není sám. „Také já se velmi těším na tuto novou sérii, protože ona bude opravdu jiná. My Moraváci z Křetic se v nové řadě přesuneme do Čech, čímž vznikne spousta zábavných momentů,“ dodal vinař Pavlíček, tedy Václav Postránecký.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod