Těhotná Absolonová: Pojistka milence před útěkem?

 Celebrity 
15. května 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Monika Absolonová bude maminkou! Pojistila si tak dokonale svého milého?! archiv
Monika Absolonová je těhotná! Taková zpráva obletěla český šoubyznys. No však je taky na čase, protože v jejích 38 letech už biologické hodiny odbíjejí za pět minut dvanáct. Početí dítěte bylo plánované, výsledek čisté lásky, nebo si jen zpěvačka pojistila milence?

Absolonová je pověstná tím, že její vztahy dříve nebo později zkrachují. Jednou už byla vdaná, pak jejím životem pár mužů prošlo, ale teď je prý zamilovaná až po uši do hokejisty Tomáše Horna.

Zpěvačka, která nechce moc svůj jiný stav komentovat, odletěla do Thaiska na dovolenou ve chvíli, kdy už věděla, že je ve 3. měsíci. Právě to byl důvod, proč s informacemi nepřišla dříve. "Chtěla jsem si být jistá, že je vše v pořádku," řekla Absolonová.

Monika si tak dost dobře pojistila vztah, který by dříve či později mohl začít mít trhliny. Miminko sice není záruka na opravdu pevný vztah, což lze třeba pozorovat na případu Romana Vojtka. Přeci jen se ale už od ženy odchází hůře, když čeká dítě, než když závazky nejsou.

"Chlapi s Monikou moc nevydrží, protože ona je zvláštní. Hrozně hodná, ale ona je chce předělávat a trochu jimi manipulovat. Upřímně nevěřím ani v tom, že tohle ji vydrží, i když bych jí to moc přál. Pojistila si Tomáše před útěkem, tedy, kdyby to náhodou chtěl udělat," řekl VIPstory.cz kolega Absolonové.

Zda zpěvačka porodí chlapečka či holčičku, není zatím jasné. V listopadu, kdy má termín porodu se ukáže, jestli to bude malá umělkyně, nebo malý sportovec.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum