Hrůza: Proč Špinarová vypadá jako klavír vedle "holčičky" Janů? Víme to!

 Celebrity 
13. května 2015 04:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Rozdíl je vidět na první pohled. Jedna cvičí, jí zdravě, pečuje o sebe, druhá si klidně dopřeje klobásku, frťánka nebo knedlíky se zelím a flákotou Profimedia
Jsou od sebe jen o rok a je to sakra rozdíl! Zatímco zpěvačka Petra Janů ve svých 62 letech vypadá jak holčička a její postavu by jí mohla závidět kdekterá pětadvacítka, její kolegyně Věra Špinarová vypadá spíš jako klavír! Co za tím je?

Nejenom geny, ale i podle stylistů, vizážistů, ale i odborníků na výživu je přesně vidět, kdo z dvojice, která vyráží i letos na své velké tour po českých i moravských městech a zastaví se i na Slovensku, o sebe dbá.

"Petra cvičí, jí zdravě, pečuje o sebe, jak to jen jde. Věra je prostě hold ta bodrá Ostravačka, která si ráda dá klobásku, bůček, knedlo vepřo zelo se šesti, vínečku, frťánka a tady je výsledek. Vždyť Špinarová jen od Janů jen o rok starší a rozdíl je to hodně zásadní," řekla VIPstory.cz společná známá obou zpěvaček.

Sešly se na tiskovce v centru Prahy a pózovaly fotografům. O Petru byl velký zájem, protože vypadá fantasticky. Špinarová se navíc nerada fotí. Zase si ale ze své váhy ani vzhledu nic moc nedělá a buď se někomu líbí, jak zpívá a neřeší jak vypadá, nebo ne.

Na pódiu je to ale jedno. Obě zpěvačky se silnými hlasy to prostě dokážou rozbalit. Koneckonců už v listopadu projedou deset měst a své tour zakončí v pražské Lucerně.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47