Drama! Nejvyšší český zpěvák jen o vlásek unikl řádění tornáda

 Celebrity 
14. května 2015 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Radim Schwab strávil v Turecku pár dní, trochu pracovně, ale hlavně relaxem! Málem se ale taky nemusel vrátit!  archiv R. Schwaba
Hodně namále měl nejvyšší český zpěvák a herec (198cm), představitel hlavní role v muzikálu Fantom opery Radim Schwab. Sexy svalovec, o kterém se říká, že má všechno velké, vyrazil na malý kšeft spojený s velkým relaxem. Nemusel se už ale taky nikdy vrátit. Málem prožil pořádné drama!

Radim Schwab se vydal do turecké Antalye, kde nejen odpočíval, ale pro klienty, jednu z prestižních českých firem, vystoupil na večírku v superluxusním hotelu. Když měl čas, vyráchal se v moři, prošel se po pláži a pak... naštěstí odletěl.

"Jen co jsme ráno odletěli, psali nám z té firmy, co jsem pro ně zpíval, že kousek od hotelu, ale v místech, kde jsme taky byli, prošlo tornádo. Když si uvědomím, že místem, kde jsme se pohybovali, prošel tenhle větrný vír, udělalo se mi mdlo," svěřil se VIPstory.cz Radim Schwab, který oslnil přítomné dámy svou vypracovanou postavou i mocným hlasem.

Protože měl hodně práce (příští týden ho čeká další ze série jarních koncertů, tentokrát v Českých Budějovicích a po krátké pauze se už zase hraje Fantom opery) potřeboval trochu vypnout.

"Bylo tam úžasně, skvěle se o nás starali a i cesta byla v pohodě. Sice se nám maličko ztratily kufry, ale ty pak za námi docestovaly a vše bylo super. S tím tornádem bych se tam ale nerad potkal," dodal s úsměvem Schwab, který už je zase v plném pracovním procesu a chystá i nové projekty.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod