Největší tajemství maminky z Básníků Míly Myslíkové odhaleno: Měla mít dítě!

 Celebrity 
12. května 2015 04:56 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Herečka Míla Myslíková žila většinu života sama a v samotě také zemřela. Kdysi mohl a mít prý ale rodinu! archiv
Jedna z nejlepších českých hereček, maminka z Básníků, milostivá paní z komedie Jak utopit doktora Mráčka a představitelka mnoha většinou menších, ale výrazných rolí Míla Myslíková, ukrývala jedno bolestné tajemství. Podle všeho kdysi čekala dítě, ale přišla o něj.

Tohle tajemství si však herečka vzala s sebou do hrobu! V rozhovorech nikdy nepřiznala, co ji v soukromí trápilo. A to, že měla být matkou, to prý úzkostlivě tajila.

Míla Myslíková zemřela před deseti lety po druhém záchvatu mrtvice,. Žila sama a když zemřela její fenka Bětka, přestala mít smysl života. Hrát nechtěla, tak psala. Napsala několik knih, jeden podvodník ji připravil o peníze. Dostala se do sekty Poselství Grálu. Život neměla jednoduchý.

Přestože na obrazovce působila jako rázná ženská, v soukromí byla tichá a hodný introvert. Vdaná byla jednou, necelý půl rok za brněnského herce Štěpána Zemánka.

"Děti jsme neměli, i když to vypadalo, že budeme mít rodinu. Pak se ale stalo něco...o čem nechci mluvit a všechno bylo jinak. Pánbůh to ale asi takhle chtěl a tak to prostě je," svěřila se kdysi jednomu ze svých přátel Míla Myslíková.

Zkrátka herečka prodělala údajně samovolný potrat způsobený zřejmě stresem a neshodami se Zemánkem."Skončili jsme náš vztah poté, co mi prostě dal facku. Hrozně jsem se za to styděla," říkala občas herečka přátelům s tím, že to byl pro ni signál k definitivnímu ukončení vztahu. Nikdy se pak Míla Myslíková už nevdala.

Ke stáří měla deprese, objevily se nemoci a už nechtěla před kameru. I když tvrdila, že nemá příbuzné, měla synovce, který žije na Vysočině a stará se o její hrob v Polné a neteř. Ta bydlí s rodinou v jižních Čechách.

Sama Myslíková žila až do své smrti v roce 205 velmi skromně. Ve své garsonce neměla ani televizi a žila s malého důchodu. Kdyby se ji však tehdy manželství vyvedlo, nebo kdyby měla aspoň potomka, byla by zřejmě šťastnější a nemusela zemřít sama a opuštěná.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve