Vdovci po Bartošové Rychtářovi šlo jen o šperky! Má ale stále něco, za co ho rodina nenávidí!

 Celebrity 
14. května 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Josef Rychtář s právníkem , nevlastním bratrem Artura, Jiřím Štaidlem při dědickém vypořádání Profimedia
Národní vdovec Josef Rychtář, jehož žena, zpěvačka Iveta Bartošová vloni, přesně v den jeho narozenin, zřejmě jako pomstu spáchala sebevraždu, chtěl z dědictví jen šperky. Ty žádal od svého soka, expartnera Ivety, Ladislavu Štaidlovi.

Rychtář požadoval to, co měla Bartošová v den, kdy si lehla pod vlak u pražské Uhříněvsi na sobě. Chtěl jen náramek a zásnubní prsten. Nic víc. Zbytku se údajný ochranitel zpěvačky, který několikrát napadl i svou tehdy manželku Darinu, vzdal.

Ladislav Štaidl mu vyhověl. Přes svého staršího syna, právníka Jiřího Štaidla, s nímž se Rychtář potkal, mu věci předal v igelitce. Nechal si podepsat papír pro soud, že Rychtář už nic jiného nepožaduje a oba se rozešli podáním ruky, ovšem s přáním, aby se už nikdy nepotkali.,

Štaidl, ani syn Artur, kterého měl právě s Bartošovou však Josefu Rychtářovi nemohou přijít na jméno, stejně jako rodina zpěvačka. A důvodem je fakt, že vdovec má stále ve svém držení urnu s ostatky slavné umělkyně. Dokonce maminka Ivety, její sestra, bratr, syn i přátelé jsou přesvědčeni, že popel by měl být na hřbitově a ne na poličce u člověka, který podle nich může za to, jak zpěvačka skončila.

Bartošová má sice pomník a hrob, ale uložena v něm není. Urnu má Rychtář stále doma a občas, když se za ním vydá někdo z fotografů, ochotně zapózuje a zahraje roli zkroušeného vdovce, pro kterého život ztratil smysl. Otázkou je, zda mu tuhle komedii ještě někdo vůbec věří?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47