Přítel Dary Rolins - rapper Rytmus má velký problém! Hrozí mu vězení?

 Celebrity 
10. května 2015 04:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rapper Rytmus má velký problém! Policie bude řešit jeho údajné rasistické projevy! archiv P. Vrbovského
Hodně tvrdé obvinění a boj českého poslance Františka Huceka a jeho kamaráda Lukáše Kolumpka proti kontroverzím textům rappera Rytmuse, alias Patrika Vrbovského, který je partnerem Dary Rolins, rozhýbal nejen slovenský, ale i český šoubyznys.

Hucek podal na Rytmuse trestní oznámení a obviňuje ho z rasismu a podněcování nenávisti vůči některým národům. Požaduje, aby byly zrušeny všechny jeho vystoupení, a aby jej při vystoupení v Česku zadržela policie.

Poslanec z Přezletic u Prahy v trestním oznámení, které poslal ve čtvrtek na policii, že rapper veřejně hanobí národ a podněcuje k nenávisti k některým národům.

„Rozhodli jsme se splnit svou občanskou povinnost a oznámit činy, které se domníváme, jsou trestné a svojí povahou velmi závažné,“ tvrdí v oznámení oznamovatel. Dokonce vyzdvihuje I úryvky z textů. "Gadže mi neprajú lebo mám lóve... Máte ma v papulách chrapúni... Prečo ste takí zlomyseľní a tak zákerní!"

Podle jeho mínění partner zpěvačky Dary Rolins uráží Slováky jako národ a slovem gadžo rasisticky nadává všem „neRomům“… „To znamená nejen jim, ale všem Evropanům, třeba Černochům, Číňanům a podobně,“ tvrdí Hucek, který žádá, aby byly staženy všechny songy, videa z internetu a také zrušeny všechny koncerty.

Pokud policie oznámení obdrží, bude se jím muset zabývat. Pokud by shledala, že Rytmus naplnil skutkovou podstatu trestného činu, mohl by být obžalován a hrozilo by mu několik let vězení. Zatím se však nikdo proti zpívaným textům neohradil a ani nikdo jiný, kromě poslance a jeho kamaráda oznámení nepodal.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?