Troška si přivydělal statisíce a víme, co letos natočí! Kritici se z toho ...zblázní!

 Celebrity 
07. května 2015 04:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zdeněk Troška chystá novinku a trošku si i přivydělal archiv Z. Trošky
Věčně rozesmátý a kritiky nenáviděný režisér Zdeněk Troška nezahálí ani trošku! V posledních dnech se objevuje v reklamě na jeden z bankovních ústavů. Díky tomu si vydělal slušný balík! V létě navíc chystá další film! Z toho se asi kritici už vážně ...opupínkují?!

Troška, který má za sebou trilogii Babovřesky, kdy poslední z dílů uveden na začátku letošního roku neměl takový úspěch, jako první dva díly, se pouští do dalšího kinematografického počinu.

"Budeme zřejmě v létě natáčet takovou "strašidelnou" komedii ze současnosti, která bude něco ve stylu Konec vodníků v Čechách. Bude to zase komedie pro zasmání a dobře obsazená. Víc ale zatím neprozradím," řekl Troška.

Jak ale na svém webu uvádí producentky filmu, které jej připravují, snímek ponese název Strašidelný dům.

"Rodinná komedie Strašidelný dům má ambice se vrátit žánrově do světa fantazie a pobavit diváky příhodami nadpřirozených bytostí a pohádkovými příběhy. Pohádková komedie ze současnosti se chce navrátit ke klasickým trikovým filmům, jakými jsou takové trvalky jako „Arabela", „Saxana" nebo „Jak utopit doktora Mráčka"," píše se v textu anotace.

Pravdou je, že Troškův scénář bude hodně odkazovat na současné problémy, ale humorně. Strašidla budou řešit, jestli se vystěhovat nebo platit nájem, pracovat a chodit do školy!

Zdeněk Troška, který si prý svými Babovřeskami vydělal nejméně pět až osm milionů korun, si ale další stovky tisíc přivydělal.

"Byla jsem v šoku, když jsem viděla Zdeňka, naprostého odpůrce reklam v jedné z nich na banku. Říkám si, jestli je na tom tak špatně, že musí vzít už i reklamu. Kdyby mu aspoň ta banka dala peníze na film, ale tohle je trochu zbytečné. To se mi k němu moc nehodí," řekla pro VIPstory.cz jedna z jeho kolegyň a kamarádek.

Ale i Troška musí myslet na zadní vrátka. Film je podnikání nejisté a když se náhodou film nepovede, musí mít z čeho žít.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve