Další propadák desetiletí? Diskopříběh 3 se začne natáčet na podzim a víme, kdo se v něm objeví!

 Celebrity 
10. května 2015 04:30 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Filmy Diskopříběh 1 a 2 se staly hitem. Nebude ale třetí díl velkým propadákem? archiv
Už před dvěma třemi lety se měla začít natáčet komedie Diskopříběh 3, tedy pokračování kdysi slavné série. Pak nebyly peníze a měnily se okolnosti. Poslední informace je, že se začne točit letos koncem léta. Budou to ale zřejmě vyhozené peníze?!

Stejně tak, jako dopadlo Dědictví 2 nebo Bony a klid 2 může dopadnout i Diskopříběh. Michal David, který se na filmu má jako producent významně podílet, sháněl sponzory. Ty zřejmě sehnal. Jenže zhruba 30 milionů korun potřebných na film i autorská práva možná skončí v černé díře.

"Dneska už není doba na takové filmy. Svého času to byly super filmy, ale když se změní doba, lidi, poměry, myšlení, je to prostě jiné. Stejné to třeba bylo u pokračování Sněženek a machrů. Prostě už to není ono. Podívejte se, jakým propadákem byly Bony a klid 2 nebo Dědictví 2," řekl VIPstory.cz jeden z odborníků na film.

Kdyby totiž bylo dílo tak skvělé, tak už by pokračování dávno natočil původní režisér a autor scénáře, režisér Jaroslav Soukup, který mimo jiné stojí i za seriálem Policii Modrava sérií o Poldovi. Sám Michal David před časem přiznal, že Soukup nápadem točit další díl nadšený není, ale slíbil, že problémy dělat nebude.

"Mohu prozradit, že by tam měl být Rudolf Hrušínský nejmladší, Láďa Potměšil, Lucka Vondráčková, Bolek Polívka nebo Jitka Čvančarová. Půjde o hudebně taneční film. Bude to takový lidský příběh," prozradil Michal David s tím, že se tam objeví i některé nové písničky, některé starší a také jejich remaky," říká David.

Část filmu se ponese ve vzpomínání již dospělého hlavního hrdiny, kterého hraje Hrušínský nejmladší, který bude vzpomínat na mládí.Film má být pohodový, odpočinkový, tedy žádné velké umění. Jen je otázkou, zda bude snímek úspěšný, protože uplynulo hodně vody od doby, kdy byly filmy tohoto typu hitem!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008