To je síla! Víte, kolik si Michal David říká za show na playback? Budete koukat!

 Celebrity 
05. května 2015 04:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michal David je velký profík, ale také si nechá pořádně zaplatit! No, někdy ale úspěšný není!  archiv M. Davida
Někdo na to dělá rok, někdo, půl roku, někdo měsíc a někdo třeba hodinu. To je případ hitmakera Michala Davida, který běžně vystupuje na svých show a nejsou to zrovna drobné! Ale říct si takovýhle balík za hodinové vystoupení a ještě k tomu na playback? To je síla!

"Chtěl 300 tisíc plus DPH a dopravu s tím, že program by byl asi hodinu a na playback, nebo aspoň větší část. No nejsme blázni," svěřila se VIPStory.cz pořadatelka jedné z akcí, která sama byla v šoku, jak legenda české pop music vydělává.

"Chápu, že si potřebuje vydělat, ale kdyby přijel s kapelou, nebo kdyby to byl koncert, festival, Ale takhle poměrně malá akce. Za to máme pět umělců, moderátora a ještě raut," dodala paní Jana, kterou mistr David prý zklamal.

"U Goťáka na ceny od 100 do 300 tisíc, u Bílé od 200 do 350 tisíc nebo u Kluse okolo 200 tisíc zvyklí jsme, ale to je vážně dvě dvě a půl hodiny. nebo když byl festival. Ale tohle?," divá se žena, která v kultuře pracuje třicet let.

Michal David je však velký profesionál a vše bere jako kšeft. Prostě buď na to máš a zaplatíš, nebo nemáš a najmi si někoho jiného. O nabídky totiž zpěvák a muzikant rozhodně nouzi nemá.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty