Bohdalka slaví 84. A takhle si herecká multimilionářka žije! Exkluzivní FOTO UVNITŘ!

 Celebrity 
04. května 2015 02:58 / redakce
  0
📷
6 fotografií v galerii
Jiřina Bohdalová je multimilionářka! Mrkněte se, jak si první dáma českého filmu žije! archiv, ČT, VIPStory.cz
Nejslavnější česká herečka Jiřina Bohdalová slaví neuvěřitelné 84. narozeniny! Nechystá velkolepou oslavu, ale s dcerou Simonou a vnuky si dají pěkně do nosu. Bohdalka není jen nejpopulárnější, ale i nejbohatší herečka!

Její jmění se odhaduje na 50 milionů korun. Vilka v Hostivaři, druhá vilka pro vnuky Marka a Vojtu do jejíž rekonstrukce teď prý dala dva miliony korun a k tomu luxusní chalupa u Semil. Na kontě desítky milionů korun z filmů, seriálů, televizních inscenací, scének a divadla. A také akcií. Tak si žije komediální i dramatická herečka, kterou všichni znají.

"Nikdy jsem nic neměla zadarmo. Bývala jsem samoživitelka a pěkně jsem se musela otáčet, abych rodinu uživila," říká o sobě oslavenkyně Jiřina Bohdalová. Byť platí za "kolenovrta", tak jen snad proto, že zbytečně nerozhazuje. Na rodině ale nikdy nešetří. A na sobě taky ne. Klidně dá za oblečení desítky tisíc, ráda si dopřeje krásnou dovolenou, kvalitní jídlo a nemalé peníze dá za naftu nebo péči o všechny své nemovitosti.

"Jiřina měsíčně platí desítky tisíc za energie, pojistky, dost dala za rekonstrukci vilky pro vnuky a chystá se na druhou. Pečuje o chalupu i o vilku v Praze, kde bydlí. Ale zase vydělává královsky," svěřila se VIPStory.cz jedna z jejich kolegyní.

Pokud nemusí být v Praze, ve vilce, kde má na zahradě krytý bazén, utíká na chalupu do Podkrkonoší pod kopec Kozákov u Semil, kde ji patří luxusní bývalá hájovna s velkou zahradou, bazénem a která je maximálně zabezpečena před zloději, protože ji několikrát vykradli.

"Jen ať si zkusí přijít dobytkové, se zlou by se potázali. Už jsem na to dobře připravená," varuje všechny nenechavce Bohdalová, které by nikdo, kdo by neznal její datum narození, nehádal víc, než 75 let. Přitom doposud si sama řídí, nakupuje, vaří, a spoustu věcí na chalupě si dělá sama.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?