Šporclovi ukázali svatební foto! Vydrží jim to spolu?

 Celebrity 
03. května 2015 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Pavel Šporcl a jeho nyní už žena Bára do toho po létech vztahu praštili. Vydrží jim jejich láska? facebook
Virtuóz Pavel Šporcl a ne příliš úspěšná herečka Bára Kodetová do toho na 1. máje praštili. Po patnácti letech vztahu, když už zplodili dvě děti, si řekli své ano. Nejdříve to jen suše oznámili, teď však ukázali, jak romantická byla jejich veselka. Budou ale tak romantické i následující roky?

Jako dvě hrdličky. Držitel jediným modrých houslí na světě a herečka vzešlá ze slavného hereckého rodu jsou svoji. Zatímco ještě před časem prohlašovali, že svatbu určitě mít nebudou, teď nastala změna.

„Změna je život. Rozhodli jsme se, že se vezmeme a stvrdíme to,“ nechali se slyšet novomanželé. Hlavně, aby jim to nadšení z veselky vydrželo.

„Občas je to tak, že ti lidi jsou spolu v pohodě řadu let. Jakmile ale přijde svatba, je to začátek konce. Jak jeden zjistí, že toho druhého „vlastní“ a je to stvrzený prstýnky, jde to do kytek. No snad to nebude jejich případ,“ doufá jejich společný známý.

Pavel je hodně zaměstnaný koncertními vystoupeními, jeho žena Bára, teď už Šporclová spíš péčí o děti a domácnost. Občas hraje a moderuje. Živitelem rodiny je ale houslista.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum