SMUTNÉ! Bolestný odchod hereckých legend

 Celebrity 
02. května 2015 04:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Smutná představa, že herecké legendy Fialová, Kostelka a Skořepová vzdali svůj život archiv
Ti nejlepší z nejlepších jsou zřejmě na konci svých sil! Dvě slavné herečky a jeden herec pomalu „odcházejí“ a je to obrovská škoda. Dlouho byli vitální, teď už nemají chuť žit?

Tornado Lou Květa Fialová (86), u které se projevil Alzheimer, skvělý herec a velký přítel Vladimíra Menšíka Lubomír Kostelka (88), který po těžkém úrazu je upoután na lůžko a nic už nemůže. Teď téměř nesmrtelná "čarodějnice a bylinkářka" Luba Skořepková (91). Jak se zdá, vzdává to.

Fialová je v Gerontologickém centru a poznává lidi jen, když má světlé chvilky. To, co bylo před padesáti lety si pamatuje, ale kde je, proč tam je a co se kolem ní děje, vnímá jen částečně!

Kostelka je v nemocnici na zvláštním oddělení. Pečuje o něj jeho syn, který před časem VIPStory.cz prozradil, že s jeho tatínkem je to špatné a k herectví se už nikdy bohužel nevrátí.

A Luba Skořepová? Ta najednou nemá chuť žít. "Je unavená. Je to na tom teď šparně. Prodělala těžké záněty střev, problémy se srdcem a bůhví co ještě. Přitom celý život žije skromně, pojídá ty bylinky a pořád byla plná života. Teď se zdá, že nějak nemá smysl života,“ prozradil VIPStory.cz jeden z jejich kolegů herců.

Vzdala totiž své jindy tolik milované divadlo. A to je už co říct. Herečka i po vleklých zdravotních potížích před pár lety divadlo neoželela! Všichni doufají, že je snad ještě naděje, že alespoň Skořepová se dá dohromady a ještě pár hezkých rolí odehraje.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít