Tahle nová dvojice novácké Snídaně dnes poprvé! Jak se vám líbí?

 Celebrity 
04. května 2015 03:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hana Mašlíková a Petr Říbal mají dneska svou Snídaňovou premiéru! TV NOva
Modelka a moderátorka Hana Mašlíková a moderátor Evropy 2 Petr Říbal. Dnes mají premiéru na Nově. Oficiálně poprvé spolu moderují Snídani s Novou jako nová dvojice. Uvidíme, jak jim to bude klapat.

"Jasně, že jsem nervózní, ale to dáme. Zkoušeli jsme dostatečně dlouho a Mašle, tedy Hanka, je skvělá. Myslím, že na sebe dobře slyšíme a bude to pecka. Pojedeme prostě bomby," řekl VIPStory.cz před prvním vysíláním Říbal, který se připravoval psychicky i fyzicky.

Více jak čtvrt roku televize chystala nový koncept, nové studio, dekoraci a formát, v jakém se Snídaně ode dneška vysílá. Zatímco se teď vysílala z bývalé vily realityshow, kde vzniklo studio, teď se vysílá přímo z novácké části na Barrandově. Novinky k Snídani přišly televizi na mnoho milionů korun a diváci jistě ocení pestré barvy, daleko příjemnější dekoraci i super moderní techniku. A hlavně nový, svěží vítr.

"Snad budeme dobří a diváci si nás oblíbí. Doteď jsme byli vlastně moderátory - reportéry, ale moc mě to bavilo. I teď budeme pořád někam vyjíždět. Bude to akční a to mě prostě baví," dodal Říbal.

Inu, tak uvidíme, jak to těm dvěma společně bude klapat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít