Víme, kdy padne první klapka Vinařů 2!

 Celebrity 
04. května 2015 02:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Natáčení pokračování Vinařů odstartuje už za pár dní!  archiv Prima FTV
Poměrně hodně úspěšný seriál z vinařského prostředí Vinaři, který zaujal miliony diváků, se opravdu dočká pokračování. Druhou sérii začne štáb televize Prima natáčet už příští víkend.

Půjde opět o sérii nejméně 13 dílů, v kterých se budou dál rozvíjet příběhy jednotlivých postav. Diváci se tak znovu setkají se starými známými hrdiny. Na natáčení se už těší Jitka Smutná, Václav Postránecký, Tereza Kostková, Lucie Benešová, Miroslav Táborský, Oldřich Navrátil, Tomáš Matonoha, Pavel Liška, Pavel Nečas, Lukáš Langmajer, Jan Brožek, Tomáš Materna, Hynek Čermák a řada dalších.

"Natáčet začneme zase na Pálavě a v okolí a diváci se mohou těšit na hodně zajímavé zápletky. Dotočeno by mělo být do konce září a od podzimu nová série poběží v televizi," svěřil se VIPStory.cz člověk z produkce.

Zda přibudou nějaké nové postavy, nebo zda někdo "zemře", to bude překvapením. Důležité je, že "pachatelé" se vracejí na místo činu a po celé léto mají herci o práce i hodně slušné honoráře postaráno. Průměrně si přijdou na šest až patnáct tisíc za natáčecí den. A to už je slušná sumička například za 30 natáčecích dní.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve