Británie slaví! Víme, proč to ale Kate a William s dcerou nebudou mít jednoduché!

 Celebrity 
03. května 2015 04:30 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kate a William se podruhé stali rodiči! Takhle šťastní byli, když se jim téměř před dvěma lety narodil princ George  facebook
Kate Middleton a princ William se včera podruhé stali rodiči. Po princi Georgovi přivedla vévodkyně na svět holčičku. Jak se ale ukazuje, nebudou to s ní mít v životě vůbec jednoduché! VIPStory.cz požádalo jednu z předních astroložek a věštkyň o její numerologický rozbor a nestačili jsme se divit!

„Malá princezna, která je narozena v zemském znamení býka, bude v podstatě povahou po své babičce, princezně Dianě. Dcera Kate a Williama má životní číslo 6 a tito lidé mají obrovskou potřebu svobody, a nic jim nemůže nahnat více strachu než představa, že ji ztratí. Jsou velmi spontánní, člověk musí porozumět jejich rychlým rozhodnutím a impulzivním úmyslům,“ prozradila vědma Kateřina z Prahy, která už teď ví, že život nebude mít malá královská dcera zrovna jednoduchý.

Bude prý ráda pomáhat druhým, do života půjde s potřebou po harmonii v rodině, vztahu a možná to bude žena, které se bude dařit v umění. Bude však klást důraz na materiální stránku života.

„Důležité pro ni bude uznání, láska, která rozvíjí její sebedůvěru. U této princezny pak velký pozor na váhavost, roztěkanost a netoleranci. Přílišná snaha po dokonalosti a nedůtklivosti ji bude hodně komplikovat život. Nicméně bude oblíbená. Jen se musí naučit ovládání sama sebe. U lidí s těmito aspekty nejsou výjimkou záchvaty zuřivosti, maličko rozpolcenost a někdy skladba věcí a rozhodnutí, které postrádají logiku,“ říká vědma.

Protože však jde o královské dítě, čeká ji výuka etikety a další nezbytná součást přípravy pro život ve šlechtickém duchu. Ve své podstatě půjde však o poměrně silnou osobnost, těšící se dobrému zdraví a osud ji do vínku dal i dlouhověkost.

Dcerka se páru narodila včera dopoledne. Během dne se pak před zástupem médií a veřejnosti před Kensingtonským palácem objevil princ William s malým synem a zamířili do nemocnice, aby se malý George podíval na svou sestřičku. Navečer se před nemocnicí ukázala s Williamem i maminka Kate s jejich maličkou dcerkou.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47