Radikální rozhodnutí v seriálu Policie Modrava. Konec?

 Celebrity 
03. dubna 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hodně populárním se stal seriál Policie Modrava. Dočká se pokračování? archiv TV Nova
Nikdo od toho zas tak moc nečekal a přesto je to trhák. Kriminální seriál televize Nova Policie Modrava se divákům velmi líbí a více než to. Ve sledovanosti překonal očekávání vedení stanice a proto přišlo s radikálním rozhodnutím, který snad diváky potěší.

"Letos na jaře nebo spíš v létě by se mohla točit na Šumavě další série Policie Modrava. Diváci jsou nadšení, televize taky. Takže pokud to klapne, vzniknou snad další díly a konec seriálu se tímto konat rozhodně nebude," svěřil se VIPStory.cz zdroj z televize.

Podle všeho už se už prý připravují scénáře pro další díly kriminálky odehrávající se na Šumavě, kde exceluje Jaroslav Satoranský, Soňa Norisová, Jaroslava Stránská, Michal Holán, Ladislav Mrkvička, Jana Boušková a další.

Mnohé příběhy jsou inspirovány skutečnými příběhy, nebo jejich základ je skutečný. Pak jsou dobarveny podle potřeb dramaturgie, režie i produkce. "Musí to být zajímavé, poutavé a samozřejmě, že některé věci by takhle v reálu nebyly, ale musí to být zajímavé pro diváka," říká režisér seriálu Jaroslav Soukup.

Diváci se tedy mohou snad už poměrně brzo těšit na další pokračování kriminálních příběhů, kde nechybí jak zápletka, tak ale ani humor a nadhled.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47