Bez čeho se tahle slavná sportovkyně rozhodně neobejde? Budete koukat!

 Celebrity 
03. dubna 2015 03:35 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Sexy a usměvavá je biatlonistka Gabriela Soukalová Dermacol
Biatlonistka Gabriela Soukalová je sice sportovkyně, ale za každou cenu žena. Dá se říct, že právě ona určuje v biatlonu trendy v líčení. Bez líčení neudělá ani ránu! Po úspěšném zakončení biatlonové sezóny se Gabriela rozhodla udělat radost svým fanouškům v jednom z nákupních center v Praze a uspořádala pro ně svou úplně první letošní autogramiádu.

Gábina bez kosmetiky nedá ani ránu, proto se podpisová akce konala v prodejně kosmetiky.

„Sice jsem tváří té známé značky, ale jejich prodejnu jsem ještě neměla možnost navštívit. Takže jsem vlastně spojila příjemné…s ještě příjemnějším,“ řekla Gábina Soukalová, která se prý na své fanoušky moc těšila.

Protože předpokládala, že se s ní budou chtíti fanoušci i fotit, přišla pro jistotu o chvilku dřív a nechala ruce profesionálních vizážistů, aby dělaly svou práci. Krásně se sice umí nalíčit i sama, ale chtěla mít stoprocentní jistotu, že její make-up vydrží perfektní po celou dobu autogramiády, a tak to nechala na odbornících.

Gabriela Soukalová je jasným důkazem, že krása a profesionální sport mohou jít ruku v ruce. A vlastně proč by ne? Konzervativci možná zastávají názor, že sportovkyně o sebe nemusí tolik pečovat, protože se na nich ctí jiné hodnoty. Ale to je právě omyl, který Gábina jasně vyvrací!

„Je pravda, že líčení mám jako každodenní rituál a výjimkou nejsou ani závodní dny. Zastávám názor, že žena by o sebe měla pečovat a vypadat dobře v každé situaci,“ svěřila se Gábina se svými zásadami, které jí lze jen pochválit.

Gábina byla tuto sezónu opravdu úspěšná, získala mnoho umístění a ráda by v úspěších pokračovala.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47