Kristian Kodet prožívá hodiny hrůzy! Víme proč!

 Celebrity 
02. dubna 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kristian Kodet prožívá hodiny a hodiny hrůzy! archiv K. Kodeta
Nejprodávanější český malíř současnosti a bratr slavného herce Kristian Kodet prožívá hodiny hrůzy! Už za pár dní se vrátí zpět do Čech. Po skoro půl roce na Floridě přijede i s rodinou domů. A to je právě kámen úrazu!

Prožívá teď hodiny a hodiny hrůzy, protože ho čeká asi čtrnáctihodinový let z Floridy do Prahy a Kodet se neváhá přiznat, že má panickou hrůzu z létání. "Já se tak ani nebojím toho letu, víte? Spíš toho stoupání a pak přistávání. To je příšerný. To mám vždycky pocit, že to nepřežiju," řekl VIPStory.cz Kristian Kodet.

K odvaze si proto musí vždy dopomoct! Na kuráž si dá jednoho dva frťany a pak to jde snáz. "Jsem pak takový, jako pod lehkou narkózou, a pak už to jde. Nejšťastnější jsem, když v Praze vylézám z letadla a mám pevnou půdu pod nohama. To jsem jak znovuzrozenej," říká malíř.

Domů se prý, i když Florida je nádherná, je tam úžasné počasí, milí lidé, úplně jinak to tam prý funguje a hlavně, je tam všechno zboží poctivé a hlavně levnější než u nás, těším.

Jsem Čech a vlastně Jihočech, tak se těším, až pojedu na svou milovanou faru, chalupu do jižních Čech, budu malovat, sejdu se s přáteli, udělám nějaké výstavy, půjdu na pár akcí," svěřil se Kodet, který patří k milovníkům žen a dobrého vína.

V listopadu se s manželkou a dcerou sbalili a odletěli na svou "chalupu" na Floridu, kde mají skvělé sousedy, přátele - Olgu Matuškovou a Waldemara Matušku mladšího.

"Jsou skvělí, trávili jsme společně večery, volný čas, Vánoce. A bylo to moc fajn. Zase se tam na podzim chceme vrátit, ale doma, v Česku mám taky své povinnosti a závazky," podotkl Kodet, který chce navštívit hrob svého přítele Waldemara Matušky na Vyšehradě, kam dělal před lety náhrobní kámen a i hroby svých příbuzných, včetně bratra Jiřího Kodeta.

Těší se na svou faru na Táborsko, kde nejen odpočívá, ale hlavně maluje, má zde velký ateliér a kam za ním jezdí řada známých i významných osobností
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve