Vondráčková bude dělat chůvu! Víme proč!

 Celebrity 
30. března 2015 04:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Helena Vondráčková se vrhne na roli chůvy archiv H. Vondráčkové
Helena Vondráčková bude dělat chůvu. Rozhodně ji ale nečekají chvíle, kdy by ve své vile v Řitce u Prahy musela hlídat malé caparty. Jde o roli. Zpěvačka totiž získala roli v nově chystaném muzikálu Romeo a Julie .

Českou premiéru francouzského muzikálového provedení Shakespearovy klasiky uvede v režii Libora Vaculíka pražské Forum Karlín letos září. Helenu tak čeká zkoušení a dril.

To ale pro Vondráčkovou, které bude za pár let sedmdesát, problémy nedělá. Patří mezi jednu z mála českých zpěvaček, která nejen skvěle zpívá, ale dokáže i tančit a s herectvím také problémy nemá. Produkce tak vsadila na jistotu a profesionalitu, kterou je zpěvačka pověstná.

„Ať je to, jak je to, Helena byla a je vždy profesionálka. Když se do něčeho pustí, tak na stopadesát procent. Tisíckrát ji můžou za něco pomlouvat, ale tohle je prostě fakt. Ona je jedna z mála umělkyň, která ví, zná a umí,“ řekla jedna z jejich kolegyň s tím, že se tak zpěvačka vrátí na muzikálovou scénu po několika letech.

Před rokem ji nevyšlo angažmá do muzikálu Mamma Mia!. Prý proto, že chtěla moc vysoký honorář. Nyní má ale roli chůvy jistou.

V muzikálech není Helena žádným nováčkem. Hrála například v dílech, jako třeba Kočky, Mona Lisa a Baron Prášil, nebo v Bratislavě Hello, Dolly!.

Podle dostupných informací ale Romeo a Julie není jediným muzikálovým titulem, na který se Vondráčková chystá. Dostala prý i další nabídku, o níž se nyní vyjednává.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod