Největší krasavec filmového plátna skončil v náručí prostitutek i homosexuálů!

 Celebrity 
22. března 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Největší idol filmového plátna se ke vztahu s Jeanem Cocteauem přiznal až na sklonku života Wikipedie
Přitažlivou tvář jednoho z nejkrásnějších mužů filmového plátna Jeana Maraise milovali bez rozdílu ženy i muži.

Sám herec nebyl od mládí vyhraněný homosexuál. Koketoval i s ženami a podle vzpomínek přátel měl herec i několik milenek, z nichž jedna se živila jako prostitutka. Velmi toužil po vlastním dítěti a to byl jeden z důvodů, proč se byl ochoten oženit. Rodičovství mu však nebylo dopřáno. Odměnou za nenaplněnou touhu mu byl krásný vztah s životním přítelem Jeanem Cocteauem.

O třiadvacet let staršímu slavnému filmaři a divadelníku učarovala krásná Maraisova tvář a okamžitě se do něj zamiloval. Sám herec ovšem přiznal, že zpočátku city neopětoval, protože mu Cocteau připadal starý a ošklivý. Nakonec se z mužů stali celoživotní partneři. Filmař ze svého přítele udělal celosvětovou hvězdu a obsazoval ho téměř do všech svých filmů.

Když Cocteau zemřel, bylo herci padesát let. Smrt svého přítele nesl velmi těžce, a když měl před kamerou ohlásit jeho smrt, nebyl schopen ze sebe vypravit ani hlásku.

Sám Marais svého životního druha přežil o dlouhých 35 let. Zemřel 8. listopadu 1998 v Cannes v důsledku zánětu pohrudnice. Pochován je na hřbitově ve vesnici Vallauris, kde trávil poslední léta svého života. Zajímavostí je, že jeho posledním vystoupením před kamerou bylo natáčení dokumentu České televize Jean Marais-interview.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47