Zahájení Febiofestu s Mamma Mia: Není lepší Abba Revival?

 Celebrity 
21. března 2015 03:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Písničky od ABBY zpívaly herečky z Mamma Mia. Nebyli by lepší ABBA Revival? Febiofest
Zahájení filmového festivalu Febiofest proběhlo v pražském Obecním domě ve velkolepém pojetí za účasti VIP hostí, včetně těch zahraničních. Jako hudební vložka zazpívaly zpěvačky z muzikálu Mamma Mia! No ale pro některé to žádná pecka nebyla!

"Cože, s tímhle chtějí oslnit? S tímhle se chlubí, že je to nejúspěšnější muzikál? Trochu směšné, kdyby objednali ABBA Revival, bylo by to stokrát lepší, ti aspoň umí zpívat," divily se dvě herečky a dva herci na zahajovacím večírku.

Faktem, že se na pódiu představila Jitka Asterová, Daniela Šinkorová, Hana Holišová a Kateřina Klausová , které křepčí v muzikálu v Kongresovém centru ještě neznamená, že se jejich exhibice v blyštivých oblečcích hodí na zahájení festivalu. Aspoň takhle to vnímala řada lidí v sále.

"Zpívat skoro neumí. V muzikálu se to ztratí, ale ne tady. Trochu ulítlé. Proč nepozvali opravdové zpěváky, nebo zpěvačky," ptali se přítomní. Další skupinka ani nevnímala, kdo že to na pódiu zpíval.

"Cože, oni tu byly ty z Mamma Mia? To ani nevím, asi mě nezaujaly, kdyby ano, všimla bych si jich," podotkla známá česká herečka, která nechtěla být jmenována. Jiným zúčastněným se ale zase program líbil. "Jo byly dobré, sluší jim to a na to, že jsou to vlastně herečky a ne zpěvačky, dalo se to poslouchat a i na to koukat," poznamenal luxusně oblečený podnikatel s partnerkou.

Hlavními hvězdami letošního festivalu Febiofest jsou herci Kim Nowaková, herec Alan Rickman a francouzský filmař Jean-Jacques Annaud
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008