S kým se to v baru líbal Tomáš Klus?

 Celebrity 
21. března 2015 04:15 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tomáš Klus se neváhá líbat kdekoli... Profimedia
Zpěvák, mimochodem vítěz jednoho z ročníků Český slavík Tomáš Klus je pořád zamilovaný kluk. A neváhá se líbat na veřejnosti a třeba v baru! Nebojí se dávat city na odiv kdekoli, což ostatně stále dokazuje, když ženu líbá klidně v baru.

Klus je zamilovaný! A to do své manželky Tamary Kubové, s níž má dcerku Josefínu. Právě v rámci prezentace jeho nového klipu Noe předvedl všem, že je spokojený.

„Tomáš je v pohodě a jenom kvete. Prostě mu to manželství a role tatínka svědčí. Dospěl z toho rozskočeného kluka do muže,“ svěřil se jeden z jeho kamarádů.

Jeho krásná žena Tamara si svého manžela hýčká. Dobře ví, že zájem fanynek těžko zlomí, ale Klus zase ví, kam až může zajít a kam už ne. „Já jsem spokojenej a neměnil bych,“ prozradil zpěvák.

„Nemusím se předvádět, nemusím dělat ze sebe něco jiného, prostě jsem a vím, že ona mě miluje a já ji,“ křičí do světa Klus, který přesto, že jak sám říká, se uklidnil, je pořád ale oním bohémem a snílkem. O fanoušky nemá zájem a jeho koncerty ať už menší nebo větší jsou vždy doslova našlapány publikem. Tím se ne každý může pochlubit!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008