Imitátor Martinák před soudem! Za co? A jak se mu daří?

 Celebrity 
09. března 2015 04:58 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Petr Martinák měl všechno a najednou nic! Teď se mu podařilo odrazit se ode dna! archiv P. Martináka
Bylo ho všude plno. Hlasem imitoval třeba Václava Klause, Miloše Zemana, Václava Havla, Luďka Sobotu a další. Vydělával stovky tisíc korun, byl šťastný. Najednou byl konec. Imitátor a herec Petr Martinák o všechno přišel i o rodinu a dokonce skončil před soudem! Jak se mu dnes daří a dostal druhou šanci?

„Tak samozřejmě jsou věci, které se nepovedly, ale to k životu patří. Musí být hůř, aby zase potom mohlo být lépe!,“ řekl VIPStory.cz Petr Martinák, čerstvý čtyřicátník.

Stavěl zbytečně velký dům, založil rodinu, měl auto na leasing. Najednou bylo všemu konec. Kšeftů ubývalo, dluhů přibývalo. Byl naivní a příliš důvěřivý a dojel na to. Nakonec musel prodat dům, aby pokryl alespoň část dluhů, jenže ozvali se vymahači, exekutoři. Nezvládal platit poplatky. Tlak nevydržela manželka a podala žádost o rozvod. Petr tak přišel o rodinu, o děti.

Vznikl dluh na alimentech a Martinák proto skončil před soudem. Myslel si, že se mu zhroutil svět. Hrozně zhubl, neměl kolikrát ani na jídlo. Na štěstí azyl našel u přátel v penzionu. A díky této šanci, i díky tomu, že jedna z televizí začala reprízovat estrády v kterých kdysi účinkoval, začali se ozývat různé kulturní domy a pořadatelé akcí.

"Začalo se pomaličku dařit. Díky tomu jsem mohl pomalu splácet závazky. Mohl jsem si pronajmout byt a začít znovu. Hraji v divadle F. R. Čecha, moderuji různé akce, stále imituji známé osobnosti, učím na Mezinárodní konzervatoři moderaci a znovu mám radost a chuť do života. S bývalou manželkou jsme v přátelském vztahu a vídám děti. A to je pro mě nejvíc," prozradil Petr Martinák.

Ten díky tomu, že prožil malé životní peklo si ale mnohé uvědomil. Poučil se a zjistil, kdo je opravdový přítel. Ač před časem na totálním dně, dnes srší zdravým optimismem a těší se z každého dne.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008