Ornele hrozí exekuce! Víme proč!

 Celebrity 
10. března 2015 04:36 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ornele Koktové hrozí problémy, pokud nezaplatí poměrně velkou sumu!  VIPStory.cz
Exekuce, krach, možná i vězení hrozí zlatokopce Ornele Koktové, kdysi Štikové. Pokud nezaplatí 300 tisíc korun plus soudní poplatky, může si jít taky hačnout do chládku. A to jen proto, že chtěla být „slavná“ a strhnout na sebe pozornost za každou cenu. Politik Tomio Okamura totiž na ní sumu vysoudil a teď bude čekat, jak se blondýna zachová.

Nic se nemá dělat za každou cenu. To ale asi nikdo Ornele nikdo nevysvětlil. Neřekl jí, jaké to může mít následky, když veřejně oznámí, že s Okamurou měla milostný poměr. Politik si to nenechal líbit a podal žalobu. Soud mu dal za pravdu.

Koktová – Štiková se k soudu nedostavila. Přišel její právník, který teď bude mít hodně práce s tím, aby se pokusil totiž ještě v případu něco udělat. Jinak se zlatokopka, která si dělá slávu na jiných, hodně krušné jaro.

„Mám za to, že si tehdy přišla pro podpis, ale netušil jsem, že začne do médií vykládat nesmysly, že se mnou chodí. Vypadá to, že se tato slečna dlouhodobě snaží přiblížit k různým známým a hlavně bohatým českým mužům a snaží se na nich různými způsoby parazitovat,“ řekl před časem Tomio Okamura.

S tím, že by za ní částku 300 tisíc korun zaplatila madam Štiková, tedy její matka a otec, nemůže počítat. Právě rodiče této blondýnky čelí údajně sami až 20 exekucím a budou rádi, když skončí v očkovém stanu. Tak teď musí zabrat leda Pepa Kokta. Ten ale už taky pár let nemá miliony na rozdávání. Pokud nezaplatí, úřady budou nekompromisní!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum