Proboha, proč si Bittnerová s Kristelovou osahávaly prsa?

 Celebrity 
04. března 2015 04:00 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Proč si Kateřina Kristelová (vlevo) a Miluška Bittnerová sahaly na prsa? rucenaprsa.cz
Tak to je gól. Tak staré a tohle dělají, řekl by si kdekdo, kdo uviděl herečku a moderátorku Miluši Bittnerovou a moderátorku Kateřinu Kristelovou, jak si osahávají v jednom obchoďáku v centru Prahy prsa. No ano, ale kdyby to nepomohlo dobré věci.

Právě další série pokračování osvětové kampaně Ruce na prsa přiměly tyhle dvě celebrity, aby se nejen samovyšetřily, do světa vykřičely, jak důležité je, aby se ženy občas prohlédly, ale ještě u toho zažily spoustu legrace.

"Dámy byly skvělé, byla s nimi legrace a hlavně, uměly to kolemjdoucím vysvětlit. A to je důležité. Nebrat to sice na lehkou váhu, ale i s lehkou nadsázkou a humorem mluvit o těchto velmi závažných věcech je důležité. A to ony umí," pochvalovala si PR manažerka projektu Kateřina Martykánová

Česká Marilyn Monroe, herečka s jedním z nejvyvinutějších poprsí Miluška Bittnerová si to užívala, ale zároveň ví, jak v dnešní době téma rakoviny prsu je! "Je to závažné téma, které se dotýká všech žen. Proto jsem chtěla upozornit ostatní, aby se nezanedbávaly a samovyšetření si pravidelně dělaly. Navíc jim to teď připomíná i speciální aplikace do mobilu, takže se nemohou ženy vymlouvat na zapomínání,“ řekla s úsměvem sympatická herečka.

Podobně to cítí i moderátorka Kateřina Kristelová: „Jsem ve věku, kdy je třeba se o sebe starat a prevenci nepodceňovat. Navíc jsem se ve svém okolí setkala se dvěma případy rakoviny, takže jsem ráda, že jsem se touto cestou mohla dozvědět, jak se samovyšetření dělá.“

Obě dámy měly možnost si při odborné instruktáži na speciálně maketě vyzkoušet, jak to vypadá, když se v prsu nachází, něco co tam nepatří. Na modelu si vyzkoušely všechny možnosti. No a aby něco nezanedbaly, raději osahaly i samy sebe. Někteří z mužů, kteří procházeli okolo se pak nestačili divit. Nechápajíc, co se to tam děje, sledovali dvě krásky, které si svá ňadra prohmatávaly sem tam.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008