Květa Fialová skončila na LDN, není na tom dobře! Co se s ní děje?

 Celebrity 
03. března 2015 04:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Herečka Květa Fialová je stále v nemocnici a hned tak ji asi neopustí! archiv
Slavná Tornado Lou, herečka Květa Fialová (85) je stále v nemocnici. Po únorové srdeční příhodě, s kterou skoro týden chodila s pocitem, že ji jen bolí záda, skončila nakonec na oddělení LDN a vůbec to s ní nevypadá nejlépe! Co se s ní děje?

Do poslední chvíle vitální a energická Květa, která často říkala, že každou vrásku i nemoc si hýčká a je ráda, že je stará a nemocná, zřejmě ani neví, co je realita a co už ne. Její psychický stav totiž není dobrý. Proto byla z JIP pražské nemocnice přeložena na normální pokoj a následně na oddělení následné péče.

"Maminka je sice z nejhoršího venku, ale pořád to není ono. Lékaři ji domu nepustí, její psychika není v pořádku. Bojím se o ni," řekla dcera herečka Zuzana Hášová.

Ta maminku navštěvuje, stejně jako vnučka Dominika. Jenomže herečka bohužel na tom není nejlépe. Lékaři se obávají, aby se ještě vůbec vrátila do běžného života a procesu. Sice po infarktu se už ptala, kdy zas bude hrát, ale podle všeho je často zmatená a mluvila i z cesty.

Hrozí, zda se náhodou u Fialové nerozjela nemoc, která zabila jejího manžela, televizního režiséra Pavla Hášu. Ten tři roky bojoval s Alzheimerem. Dožil ve speciálním ústavu, protože herečka o něj doma už pečovat nemohla. Mohlo by tomu nasvědčovat to, co předcházelo jejímu infarktu, kdy se náhled objevila v divadle ABC a ptala se personálu, kde je a co tam dělá. Když ji odpověděli, že je v divadle, poděkovala a beze slov s nepřítomným výrazem odešla.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47