Zpěvák Jakub Smolík zhubnul 15kilo. Co se stalo?

 Celebrity 
03. března 2015 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jakub Smolík šel do sebe a šel hlavně s váhou dolů. archiv J. Smolíka
Neuvěřitelných 15 kilogramů zhubl zpěvák Jakub Smolík (55)! Jak to dokázal, vždyť žádnou drastickou dietu nedrží. Že by jen běhal po pódiu nebo s dcerou Petruškou a synem Kubíkem? Ale vůbec ne, jen se začal trochu jinak stravovat.

Mýty o tom, že dietu drží jen ženy a mohou zhubnout, Smolík zbořil. Zpěvák Jakub Smolík, který má před sebou řádku koncertů po celé České republice, se díky oblíbené proteinové dietě, která nastartuje metabolismus a pomůže spalovat tuky, dostal do perfektní formy! A výsledky na váze byly vidět poměrně rychle.

„Už po prvním týdnu, kdy jsem začal držet KetoDietu, mě to úplně pohltilo, když jsem viděl výsledek - shozená 3,5 kila! Byl to tak úžasný a skvělý pocit, že jsem pokračoval v plánu a dokázal se zbavit dalších kilogramů. Výborné na tom je i fakt, že se mi srovnal i zdravotní stav a tělo si zvyklo na pravidelnou stravu 5x denně,“ prozradil tajemství své diety Smolík.

Sám dobře ví, jak důležité je, aby byl ve formě. A i s postupujícím věkem nezatěžovat tělo zbytečně nadváhou, tuky a všemi neduhy.

Dietní program ryze české proteinové diety je postaven na speciální a vysoce kvalitních bílkovinných jídlech s nízkým obsahem sacharidů a tuků. Tělo začne spalovat tuky, nikoliv svalovou tkáň a hubnutí je velice efektivní.

„Výhodou je, že se u tohohle naučíte zdravě a racionálně jíst, takže se téměř nemusíte obávat takzvaného jojo efektu. Kombinace 5 proteinových jídel denně a nejrůznějších druhů zeleniny není vůbec nic složitého. Kromě toho je to dobré v tom, že se tahle dieta rychle připravuje a není to náročné. Jedinou „nevýhodou“ je, že musíte postupně vyměnit celý šatník,“ usmívá se Jakub Smolík.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve