Krize Romana Vojtka začala už loni! Prý se opíjel a nenechal jedinou sukni na pokoji!

 Celebrity 
03. března 2015 04:31 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Roman Vojtek se nezachoval zrovna jako gentleman. Opustil svou rodinu, manželku tři týdny před porodem TV Prima
Zpěvák Roman Vojtek (42) opustil rodinu a to jen tři týdny před narozením druhého dítěte. Opustil tak manželku Terezu, která je těhotná, prý proto, že ji nemiluje. Ta skončila na antidepresivech. Neshody v rodině byly ale už od loňska.

"Roman se choval jak utrženej ze řetězu. Takhle jsem ho neznala. Byli jsme na pár akcích, a to co předváděl, to bylo něco neuvěřitelného. Jak kdyby se vrátil do puberty," svěřila se Vojtkova známá.

Prý už když v loni byl ve Stocholmu v rámci příprav na muzikál Mamma Mia!, nechoval se jako zodpovědný otec od rodiny. Podle svědků, kteří tam byli, po večerech střízlivý nebyl a ženské se před ním prý raději zavíraly!

Jeho manželka Tereza, která se bála, aby ze šoku neporodila předčasně, začala na doporučení lékaře brát antidepresiva. Musí přežít situaci, s níž příliš nepočítala. A ani neví, jestli Roman bude u porodu druhého dítěte. Dokonce ani prý pořádně neví, kde její stále ještě manžel, v Praze bydlí.

"Znám Romana patnáct let, asi chytil nějakou druhou múzu, jinak si to neumím vysvětlit. Tohle přeci normální člověk neudělá. Chudák Tereza. A mít druhé dítě byl vážně jeho nápad. Jeho žena cítila, podvědomě, že se něco děje a chtěla počkat, on ne. Začal se nějak měnit. I menší legrace s ním začala být. Nevím, nechápu to," řekl VIP Story.cz jeden z jeho kolegů a kamarádů.

Dům v Řitce, na který splácí hypotéku Roman Vojtek opustil s tím, že peníze na děti i na hypotéku bude platit dál, ale chce žít jinak. Kdo v tom je, neví ani jeho žena Tereza, ani zbytek rodiny. Zpěvák si našel pronájem bytu v Praze. Ale podle všeho za tím bude asi jiná žena. Na veškeré dotazy, Vojtek odpovídá: "Nemám chuť a nechci se o ničem bavit. Díky."

Někteří teď udiveně tvrdí, že to, jak skončí manželství Romana a Terezy nikdo nečekal. Mnozí naopak říkají, že to byla jen otázka času poté, co se v Řitce dělo a jak se Vojtek choval. Možná přemíra práce - muzikály, seriál, vystoupení a do toho jedno malé dítě a druhé na cestě, to vše začalo zpěváka nudit a ničit. Měl si to ale rozmyslet dříve. Tohle se prostě nedělá.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008