Královskou rodinou otřásá pořádný skandál! Co nyní bude s dětmi prince Williama?

 Celebrity 
03. března 2015 04:10 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
William s Kate jsou moderní rodiče a o výchově svých dětí mají odlišnou představu než královna  Shutterstock
Největší královský skandál! Takto nazval své nové číslo magazín Life&Style. Nejsledovanější rodina na světě má problém. Neshody mezi manželkou prince Williama a královnou Alžbětou II. prý narostly do takových rozměrů, že to nemá obdoby. Podle nejnovějších informací panuje v současné době za zdmi paláce velmi dusná atmosféra.

Příčinou sporů je výchova ratolestí prominentního páru Británie, tedy prince George a ještě nenarozeného sourozence. Ten by měl přijít na svět přijít již za pár týdnů. A i zde se představy královny a snachy pořádně rozcházejí. Kate chce údajně rodit doma, ale královna o tom nechce ani slyšet.

A není to poprvé, co si kvůli rozlišnému pohledu na výchovu princátek Její Veličenstvo Alžběta II. a těhotná vévodkyně Kate vjely do vlasů. Tentokrát prý výměna názorů skončila velkou hádkou a pláčem.

Podle magazínu Life&Style je Kate znechucená z neustálé kontroly a příkazů. „Svým dětem chci dopřát normální život,“ cituje vévodkyni zdroj časopisu. Manželka prince Williama rovněž odmítá, aby výchovu druhého dítěte měla na starost chůva. „Kate tvrdí, že si vystačí sama,“ dodává zdroj z okolí rodiny.

Podobná rebelie se ovšem Alžbětě nelíbí. Podle královny si má být Kate vědoma toho, co to znamená žít po boku prince a co je to respektovat tradice. A tak to vypadá, že královské dusno hned tak neskončí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod