Simona Krainová ukázala vše!

 Celebrity 
11. února 2015 05:30 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Simona Krainová se nebojí ukázat vše, třeba i to, jak se nechává hýčkat v salónu krásy facebook
Simona Krainová, přesto, že už se přehoupla do středního věku, se nemá rozhodně za co stydět. Může tak světu ukazovat fotky z pláže, nebo třeba od kadeřníka. Přesně tak to udělala.

Po návratu z pohádkové dovolené z Dubaje, kde trávila několik týdnů s manželem Karlem a syny Brunem a Maxem, se vrhla zase do práce. Ne snad proto, aby vypadala ještě líp, protože její postavu i exteriér ji může závidět kdejaká dvacítka, ale hlavně pro svůj pocit, zaběhla do svého oblíbeného salónu.

„Práce volá… moje Kristýnka, můj saloooon krásy. A hned krásné vlasy,“ hned na facebooku komentovala svou selfie v salónu, na který nedá dopustit.

Dobře ví, že bez práce nejsou koláče, a když věnovala své milující rodině poslední dny svého času, teď musí vše dohnat. Opálená, odpočatá a nabitá od exotického sluníčka se tak vrhá do práce.

Stále patří Simona Krainová k nejatraktivnějším a nejžádanějším modelkám, moderátorkám a ozdobám všech zásadních společenských akcí. Pokud ona přijme pozvání na nějakou zásadní akce, ostatní mají jistotu, že jde opravdu o prestižní záležitost, a že zvolili dobře. Inu, kdo umí umí, kdo neumí učí…
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008