Nývltová z Dráculy s milencem Smičkou z Mamma Mia to dělali na sněhu!

 Celebrity 
09. února 2015 03:27 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kamila Nývltová se svým přítelem Tomášem Smičkou to dělali každý den na sněhu... archiv K. Nývltové
Nabrat sílu a energii na hory vyrazila zpěvačka Kamila Nývltová, která právě zkouší roli kněžny Adriany v muzikálu Dracula, spolu se svým přítelem, asi nejhezčím členem souboru muzikálu Mamma Mia Tomášem Smičkou. Na štěstí si nic nepolámali, tak se můžou vrhnout zase do práce…

V Krkonoších drásali na snowboardu svahy. Oba si tak na pár dní oddychli po pracovně hektickém úvodu nového roku, a kdy je zase čeká pořádný zápřah. Hlavně Kamila Nývltová hraje v Draculovi manželku Daniela Hůlky. Původní dílo Karla Svobody se opět po letech v omezeném počtu představení vrací, tentokrát na prkna v Hudebním divadle Karlín.

„Jako malá holka jsem jezdila do Prahy s rodiči na muzikál Dracula a snila jsem o tom, že jednou taky budu hrát v nějakém muzikálu. Vzhlížela jsem k Danovi Hůlkovi, Leoně Machálkové jako k modlám a teď se mi to splnilo,“ svěřila se hojně obsazovaná zpěvačka.

Nakonec si řekla, že musí nabrat energii a s tanečníkem, ale i hercem Tomášem Smičkou, který je pro mnohé sex symbolem muzikálové scény, díky své skvělé postavě a charismatu, to dělali každý den na sněhu v Podkrkonoší na Bretu v Žacléři.

„Sjížděli jsme svahy samozřejmě,“ podotkla s úsměvem Kamila a dodala, že na hory vyrazila i se svým bráchou Jíňou, maminkou a tatínkem. S ním dokonce na dovolené oslavili jeho padesátiny.

Po návratu na Nývltovou kromě zkoušek Draculy čeká i výběr účastníků, kteří postoupí do výběrového kola pěvecké soutěže „ČESKO ZPÍVÁ 2015“, jíž je Kamila patronkou. Tomáše pak oprašovačka a nový rozjezd muzikálu Mamma Mia.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve