Vraždu, loupež i znásilnění musel prožít herec Jaroslav Satoranský!

 Celebrity 
09. února 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaroslav Satoranský zažil vraždu, znásilnění i loupež! archiv
Známý televizní i filmový herec Jaroslav Satoranský (75) zažil vraždu, loupež i znásilnění! A musel se s tím popasovat. Co mu zbývalo, když za to ještě dostal slušný balík peněz. Naštěstí jde jen o filmovou roli v novém seriálu Policie Modrava.

Novou detektivní sérii ze šumavského prostředí začne televize Nova vysílat od 28. února. Pytláctví, znásilnění, vražda, a to všechno v jednom balení uvidí diváci pak každou neděli. Režisér Jaroslav Soukup vsadil na osvědčená jména. Hlavní roli získal jak Jaroslav Satoranský, tak i jeho mladší kolegové – Soňa Norisová a Filip Tomsa.

„Úvodní díl s názvem Za lepších okolností začíná v sobotu 28. února, další epizody od 1. března každou neděli. Tento poměrně unikátní seriál vznikl v autentických reáliích a exteriérech Národního parku Šumava, mísí napětí a tajemství s lidskými osudy,“ říká režisér a spoluscénárista Jaroslav Soukup.

Vedle Norisové a Satoranského uvidíme třeba Janu Bouškovou, Táňu Medveckou, Ladislava Mrkvičku, Dagmar Čárovou a další.

A o čem nový televizní trhák bude? „Naše hlavní hrdinka Jana Vinická z osobních důvodů přichází z města na venkov a přijme místo velitelky policejní stanice v Kašperských Horách. Musí se však vyrovnávat s počáteční nepřízní místních policistů, kteří se nemohou smířit s tím, že jim velí žena. Začnou Janě přezdívat Policie Modrava, protože se ubytovala u své tety v horské obci Modrava,“ prozradil VIP Story.cz režisér Soukup.

Příběhy, které budou modravští policajti řešit, sice nejsou přímo reálné, ale skutečnými událostmi jsou alespoň částečně inspirovány!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve