Gay kluby, drogy, alkohol? Německý herec nadsamec Gedeon Burghard přišel o roli!

 Celebrity 
03. února 2015 17:10 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Gedeon Burghard má za sebou bouřlivou minulost! Teď bude hrát jednu z hlavních rolí v životopisném filmu o české herečce Lídě Bárové.  archiv
Skandál za skandálem, návštěvy botelů, gayklubů, alkohol, údajně i drogy, excesy hádky s producenty – proto přišel asi největší německý nadsamec mezi herci Gedeon Burghard (45) o roli snů v populárním seriálu Komisař Rex. Byť Němec, žije převážně ve Vídni. Teď se mu naskytla možnost, natáčet opět s českou produkcí film o Lídě Bárové.

Gedeon Burghard byl osloven českými producenty, aby s režisérem Filipem Renčem hrál jednu z hlavních rolí, spolu s kolegou Karlem Markovicsem a Tatianou Pauhofovou v hlavní roli. Proto také přijel do Čech, absolvoval tiskovku a tvářil se velmi vstřícně.

„Těším se na to, v Česku jsem natáčel tuším dvakrát. Jednou pohádku Šípková Růženka, na krásném zámku Hluboká, podruhé seriál Náhrdelník,“ svěřil se herec, který je pro své charisma, postavu a prý i „výbavu“ považován za playboye a nadsamce.

Jak to má se svou orientací, není jasné. Mnozí kolegové, producenti, ale i „zaručené“ informace hovoří o tom, že je „pod obojí“. Odpovídaly by tomu mnohé, dávné návštěvy rakouských i německých gayklubů, kde údajně jen nepostával u baru a nepopíjel koktejly.

V ženách, i když s některými průběžně žil, má trochu zmatek: „Nikdy je nepochopím, nikdy! Je ale pravda, že jsem se o to snažil, ovšem právě tato nevyzpytatelná tajuplnost jim však dodává kouzlo,“ říká tajemně Burghard.

Hrál v několika filmech, které se dají vysílat až po 22 hodině. Neváhal se ani svléknout se před kamerou. Nemá se za co stydět. Jedna z německých hereček o něm prohlásila, že nikdy neprožila tak vášnivou a divokou noc s tak dobře obdařeným mužem, jako je právě Burghard.

Uvidíme, jestli okouzlí i Tatianu Pauhofovou, s kterou má od dubna v Česku i v Německu natáčet, nebo okouzlí jinou dívku, ženu ze štábu, nebo třeba pohledného herce? Kdo ví. Jedno se mu ale musí nechat. I když stárne, pořád má charisma, jiskru v oku a otáčejí se za ním ženy i muži!
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod