Uražená Kynychová. Na večírku si jí nikdo nevšímal. Po pěti minutách to nasupeně zabalila!

 Celebrity 
14. prosince 2014 11:51 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Hanka nebyla středem pozornosti Profimedia
Na různé večírky chodí různé osobnosti a samozřejmě se těší různé oblíbenosti u přítomných médií. Bohužel ty ”áčkové” celebrity na party potkáte obvykle jen zřídka. Naopak ty ”déčkové” přebíhají z jednoho večírku na druhý a doufají, že si jich někdo všimne a napíše o nich.

Když se ve středu večer otevírala v centru Prahy mexická restaurace, měly přítomné V.I.P. těžkou konkurenci v podobě Michaely Ochotské. Nejen, že je těhotná a přišla tentokrát v doprovodu svého snoubence, ale ještě slavila třicáté narozeniny. Pozornost médií tak byla logicky upřena především na blondýnku v požehnaném stavu a to nemohla rozdýchat cvičitelka aerobiku Hanka Kynychová. Ta si dobu své největší slávy užila naposledy před rokem na brněnském Plese v opeře, kam si vzala šaty, které ”omylem” odhalovaly její bradavky.

Na bujarý večírek si však s sebou vzala jen svého partnera a nikdo si jí nevšímal, zatímco na Míšu se stála fronta. Asi po pěti minutách se Kynychová zvedla a uraženě odešla pryč. Zřejmě jí nezbude nic jiného, než příště vyvětrat další nevhodnou róbu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod